Pensiune Cluj - Vila Europa - Cazare

Va asteptam cu drag!

Hotel – Restaurant- Terasa- Bar

Sala evenimente – Intalniri de afaceri

CazareĀ  – Untold 2024

60 euro/noapte/persoana

Perioada 8-11 August 2024

Vila Europa va ofera cazare pe perioada festivalului de muzica Untold 2024. Vila Europa este situata la circa 6-9 minute de mers cu masina fata de locatia festivalului, distanta fiind de 2.1 km.

cazare cluj-untold 2023

CAMERELE NOASTRE CONFORTABILE

Cele 11 camere si 2 apartamente situate pe 3 etaje au decor clasic, sunt dotate cu TV satelit, conexiune la InternetĀ  (gratuit). Baile includ combinatii dus / cada si facilitati de calitate.

Pensiune Cluj Napoca - Pensiuni Cazare Cluj

140 RON

Camera regim single

Camera cu pat normal in regim single
140 RON / noapte

170 RON

Camera pat dublu

Camera cu pat dublu matrimonial 2 persoane
170 RON / noapteĀ 

170 RON

Camera dubla

Camera cu doua paturi (2 persoane)
170 RON / noapte.

220 RON

Camera cu 3 paturi

Camera cu 3 paturi – capacitate 3 persoane
220 RON / noapte

200 RON

Apartament single

Apartament cu pat matrimonial 1 persoana
200 RON

220 RON

Apartament office

Apartament cu pat matrimonial 2 persoane
220 RON

220 RON

Apartament double

Apartament cu pat matrimonial 2 persoane
220 RON

250 RON

Apartament triple

Apartament 3 persoane – pat matrimonial
250 RON

280 RON

Apartament quattro

Apartament 4 persoane
280 RON – 2 paturi matrimoniale

NOU
Tarif de odihna (4 ore) – 100 lei

Pensiunea Vila Europa

Incercam sa va aducem
Momente de bucurie

Pensiunea Vila Europa din Cluj-NapocaĀ oferaĀ cazare,Ā este gazduita intr-o cladire moderna, clasica, bine situata in zona rezidentiala Grigorescu la 10 minute de centrul orașului Cluj-Napoca. Cluj Arena, TVR Cluj, Radio Cluj si Institutele de Chimie si Fizica se afla in imediata apropiere.
Daca sunteti in cautare de o pensiune in Cluj sau doritiĀ cazare ieftinaĀ in Cluj, atunci ati gasit ceea ce cautati.

pensiune cluj napoca
cazare pensiune cluj napoca
pensiune cluj napoca Vila Europa

Pensiunea Vila Europa

Pensiune Cluj Napoca Vila Europa, de-a lungul anilor, am incercat sa atingem perfectiunea, am inteles ca perfectiune inseamna o perspectiva individuala, asa ca de fiecare data incercam sa intelegem fiecare client in parte. Pensiunea Vila Europa si-a inceput activitatea la inceputul anilor 2000, am fost, dorim sa fim un reper de moralitate si furnizor de servicii specifice domeniului alimentatiei si hotelier la o calitate inalta. Pensiunea Vila Europa este o pensiuneĀ  situata in cartierul Grigorescu din orasul Cluj Napoca. Ǝn apropierea pensiunii noastre, puteți vizita o serie de obiective turistice și atracții, cum ar fi Parcul Central Simion Bărnuțiu, Cetatea Clujului, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Piața Unirii și Catedrala SfĆ¢ntul Mihail, Biserica SfĆ¢ntul Mihail din Cluj-Napoca și Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

ā€“ cazare ieftina la Pensiunea Vila Europa in regim de pensiune sau apartamente in regim hotelier.
ā€“ wifi gratuit, parcare pazita gratuit.
ā€“ restaurant care e pregatit sa iti ofere micul dejun, pranzul sau cina cu preparatele tale preferate.
ā€“ terasa, locul care te va surprinde, te va relaxa, va incerca si va reusi sa te faca sa revii.
Va multumim pentru suportul dumneavoastra, pentru intelegere, pentru critici, pentru ca ati ales Pensiunea Vila Europa – Ā Vila Europa este o alegere buna pentru cei care doresc sa petreaca un sejur confortabil si relaxant in orasul Cluj-Napoca, oferind facilitati si servicii de calitate la un pret accesibil. Personalul amabil si serviciile oferite asigura o experienta placuta pentru toti oaspetii.Ā Exista mai multe modalitati de a ajunge la Pensiunea Vila Europa din Cluj Napoca, Strada Iacob Bologa, nr 5. Iata cateva optiuni:

  1. Transport public: Daca locuiti in oras sau daca va aflati deja in Cluj Napoca, puteti lua un autobuz care circula pe ruta dorita. Ar fi recomandat sa verificati cu compania de transport public din Cluj Napoca pentru a afla mai multe despre rutele disponibile si orarele.
  2. Masina: Daca aveti o masina, puteti ajunge la Vila Europa urmand indicatoarele din Cluj Napoca. Asigurati-va ca aveti o harta sau un GPS la indemana pentru a va orienta mai usor.
  3. Transportul cu avionul: Daca veniti de la o distanta mai mare, puteti ajunge la Cluj Napoca prin intermediul aeroportului din oras. De acolo, puteti lua un taxi sau puteti inchiria o masina pentru a ajunge la Vila Europa.

Terasa Vila Europa

Sedere si relaxare

Terasa cu o capacitate de 80 de locuri, ofera o atmosfera intima pe timpul sezonului cald.

terasa pensiune cluj
cazare pensiune cluj napoca

Cazare pensiune Cluj – Napoca

Camere confortabile

Oferim servicii de cazare ieftina in sistem pensiune sau regim hotelier standardizat la 3 stele. Camere si apartamenteĀ  cu dotariĀ  standardizate dupa norme hoteliere.

Intrebari frecvente

Ce tipuri de camere și apartamente sunt disponibile la Pensiune Vila Europa ?

Vila Europa oferă servicii de cazare ieftină Ć®n sistem de pensiune sau regim hotelier standardizat la 3 stele. Toate camerele și apartamentele au fost dotate cuĀ  facilitățile standardizate conform normelor hoteliereĀ  la 3 stele.

Care sunt prețurile medii pentru cazarea la Vila Europa?

 

Prețurile pornesc de la 140 RON pe noapte pentru camera single cu pat normal, pĆ¢nă la 240 RON pe noapte pentru apartamentul quattro cu pat matrimonial pentru 4 persoane, astfel pretul mediu se situeaza in jurul sumei de 200 RON, echivalentul unui apartament single.

Cum pot face o rezervare la Pensiunea Vila Europa?

 

Vă puteți face rezervările online prin intermediul site-ului nostru aici, sau puteți accesa pagina noastră de pe Booking.com la adresa https://www.booking.com/hotel/ro/vila-europa.ro.html.

Ce facilități și servicii sunt disponibile la Pensiunea Vila Europa?

 

Facilitatile si serviciile oferite la Pensiunea Vila Europa includ restaurant-bar, organizare de evenimente (nunti, botezuri, petreceri), intalniri de afaceri si prezentari, terasa pentru petreceri si evenimente, servicii hoteliere precum internet gratuit, room service, parcare pazita, rezervari mijloace de transport si comanda taxi.

Care sunt atracțiile turistice și obiectivele turistice din apropierea Vila Europa?

 

Ǝn apropierea Pensiune Vila Europa, Ć®n cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, se pot vizita o serie de obiective turistice și atracții, printre care:

  • Parcul Central Simion Bărnuțiu, la aproximativ 2,2 km distanță
  • Cetatea Clujului, la aproximativ 3 km distanță
  • Muzeul de Artă Cluj-Napoca, la aproximativ 3,5 km distanță
  • Piața Unirii și Catedrala SfĆ¢ntul Mihail, la aproximativ 3,5 km distanță
  • Biserica SfĆ¢ntul Mihail din Cluj-Napoca, la aproximativ 4,5 km distanță
  • Muzeul Etnografic al Transilvaniei, la aproximativ 2 km distanță

Acestea sunt doar cĆ¢teva dintre obiectivele turistice din zona pensiunii, iar Cluj-Napoca este un oraș cu multe alte atracții turistice de vizitat.

Relaxați-vă și bucurați-vă

Vila Europa dinĀ cartierul Grigorescu este poate locul aproape perfect pentru o vacanta in care sa va bucurati de toate avantajele unui cartier plin de verdeata, dar in acelasi timp aproape de toate obiectivele turistice din Cluj.