Despre Noi

Cazare pensiune

Pensiunea Vila Europa este o pensiune in Cluj Napoca situata in cartierul Grigorescu. Oferim servicii de cazare ieftina in sistem pensiune sau regim hotelier standardizat la 3 stele. Camere si apartamente  cu  dotarile standardizate dupa norme hoteliere. Restaurantul din cadrul pensiunii Vila Europa Cluj, va ofera in fiecare zi, meniul zilei, mancare proaspata gatita in bucataria proprie a restaurantului Vila Europa, la preturi pentru orice buzunar. In sezonul cald va asteptam pe  terasa Vila Europa, o terasa spatioasa cu multa verdeata cu locuri intime ferite de soare si de lume, bere rece si mititei la gratar fac vara sa treaca mai frumos.

De ce sa alegeti pensiunea noastra?

Vila Europa din cartierul Grigorescu este poate locul aproape perfect pentru o vacanta in care sa va bucurati de toate avantajele unui cartier plin de verdeata, dar in acelasi timp aproape de toate obiectivele turistice din Cluj.

WI-Fi
Internet Wi-Fi gratuit, in pensiune, cat si pe terasa
Tv

Televizoare in toate camerele, tv cablu canale romanesti si straine

Parcare

Parcare gratuita in incinta unitatii, si in fata pensiunii.

Restaurant

Dacă aveți pofta de mâncare românească delicioasă în Cluj Napoca.

Pentru noi, este o experienta asimilata in continua creste si care e transpunsa in fiecare serviciu sau produs oferit catre dumneavoastra.
Multumim pentru sustinere. Echipa Pensiune Cluj Vila Europa, Cluj-Napoca, cartier Grigorescu, str. Iacob Bologa, nr. 5, Romania – va asteptam cu drag si va punem la dispozitie 13 camere spatioase ideale pentru turiști, dar și pentru afaceri,  oaspeții pensiunii au acces la restaurantul din incita pensiunii sai totodata la terasa verde in sezonul cald. Personalul nostru, pregatit mereu pentru a intelege si a rezona cu perspectiva fiecarui client, de aproape 20 ani si continuam.