O pensiune este un loc care ofera cazare temporara, mai ales in afara orasului. Pensiunile au oaspeti care se cazeaza pentru o perioada scurta de timp, de regula o noapte sau doua.  Vila Europa este un loc unde te simti ca acasa. Pensiunea este cocheta, curata si primitoare, oferind tot ce ai nevoie pentru o vacanta de vis, un sejur de afaceri sau un weekend. Pensiunea dispune de 13 camere spatioase, dotate cu toate cele necesare pentru confortul dumneavoastra. Cazarea la o pensiune inseamna mai mult decat o simpla camera in care sa dormi. Pensiunile sunt intotdeauna locuri primitoare, pline de personalitate si cu un aer familial. Pensiunile sunt cele mai potrivite pentru cei care calatoresc in interes de afaceri, dar si pentru cei care doresc sa petreaca un sejur relaxant in oras.

Pensiune Cluj sau peniune ieftina Vila Ruropa din cartierul Grigorescu situata pe strada Iacob Bologa, nr 5, aproape de Institutul de chimie, este una dintre  pensiunile din Cluj Napoca. Situata in Nord-Vestul orasului, pensiunea ofera acces usor la toate obiectivele turistice. Pensiunea dispune de 13 camere, toate dotate cu televizor, acces internet si baie proprie. Oaspetii pensiunii pot beneficia de parcare gratuita.

Pensiune Cluj – Napoca Vila Europa este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi petreaca vacanta in Cluj Napoca. Personalul este amabil si dispus sa ajute oaspetii in orice moment, iar camerele sunt spatioase, curate si confortabile. Pensiunea este situata in cartierul Grigorescu, astfel ca oaspetii pot ajunge rapid si usor la toate obiectivele turistice.

pensiune cluj

pensiune cluj